20 Temmuz 2019 Cumartesi

4-3-3 A Karşı Taktik - (8 Senelik OSM Oyuncusuyum)

4-3-3 A Karşı Taktik - (8 Senelik OSM Oyuncusuyum)
Bikaç eksik bilgiler olabilir bunları mazur görün.Herşeyi yazmayı hatırlayamayabilirim.Umarım işinize yarayan bir taktik olacaktır.Netteki diğer hazır taktiklere gerçekten inanmayın yarı yolda kalırsınız.
4-3-3 taktiği demek orta sahadan açık verip forveti fazlalaştırarak gole yönelik oynamak demektir.Bu durumda bizim orta sahayı sıkı tutmamız ve rakibin orta sahayla forvet hattı arasındaki bağlantıyı kesmemiz gerekir.Buna en uygun taktik 4-5-1 dir arkadaşlar.4-3-3 A oynayan birisi genel olarak yüksek hızda paşlaşmayı veya tek pas futbolu tercih edecektir yani tempoyu yüksek tutacaktır.Bu durumda biz düşük tempoyla oynarsak yani yavaş oyun kurmak gibi bir taktikle oynarsak bu faydalı olmaz arkadaşlar.Defansif oynayıp tek toplarla ve kalabalık orta sahamızla hızlı çıkıp gol aramaya çalışmamız gerekecek.Geçelim taktiğin tamamına.
  • Eğer rakip 4-3-3 A Kanatları kullan ve 4-3-3 A Kaleyi görünce vur oynuyorsa
Diziliş: 4-5-1
Oyun Stili: Kaleyi görünce vur
Çizgi Taktikleri: Forvet sadece hücum , orta saha defansa yardım , defansta geride kal
Markaj: Adam Markajı
Ofsayt Tuzağı: Hayır
Mücadele: Hakeme göre ayarlayın
Baskı: Tam saha baskı
Stil: Defansif
Tempo: Tek pas futbol
  • Eğer rakip 4-3-3 A Paslaşarak oynuyorsa Adam markajı yerine Alan markajı yapıyoruz.
  • Şimdiki vereceğim ayrıntı da çok önemli arkadaşlar.4-3-3 A Kanatları kullan taktiğiyle oynayan birine karşı şunu yapmalıyız.5 li orta sahamızın kanatlarına defansif özelliği en yüksek olan 2 orta oyuncusunu ve 4lü defansımızın kanatlarına defansı en yüksek olan 2 oyuncuyu koyacağız.
  • 4-3-3 A Kaleyi görünce vur ve 4-3-3 A Paslaşarak oynayan rakibe karşı ise 5 li orta sahamızın merkezindeki 3 orta sahaya en iyi 3 orta saha oyuncumuzuyerleştireceğiz.4 lü defansımızın merkezindeki 2 oyuncu da en iyi 2 defans oyuncumuz olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En İyi 10 Mekanik Kurşun Kalem - En İyi Versatil Kalemler

Bu listedeki kalemler gerçekten farklı olmalıydı, teknolojik ve faydalı yenilikler getirmeliydiler, şık olmalıydılar ve en önemlisi kolay e...